11.11.2020 Tiedotteet

Hallituksen päätöksiä 7.11.2020

Ilmailuliiton hallituksen kokouksessa 7.11.2020 hallitus mm:

merkitsi tiedoksi, että:

• Tmj Latikka on osallistunut Olympiakomitean ja SUEK:n järjestämään Keskitetty kurinpito -keskustelutilaisuuteen (teams) 15.10.2020.
  • Tmj Latikka on osallistunut oikeusministeriön järjestämään Yhdistyslain uudistaminen -työpajaan (teams) 19.10.2020.
  • Tmj Latikka on osallistunut Olympiakomitean puheenjohtajaehdokkaiden kuulemistilaisuuteen (teams) 21.10.2020.
  • Pj Hyvönen, tmj Latikka ja edunvalvonta-asiantuntija Silvennoinen ovat osallistuneet (teams) pohjoismaisten ilmailuliittojen yhteistyökokoukseen (Nordic co-operation meeting, NCM) 22.10.2020.
  • Tmj Latikka on osallistunut 2020 Kansalliseen liikuntafoorumiin (webinaari) 27.10.2020.
  • Vpj Kokkonen oli kouluttamassa laskuvarjohyppääjien KePoPa:ssa hotelli Arthurissa 31.10.-1.11.2020.
  • Tmj Latikka ja liikenne- ja viestintäministeri Timo Harakka ovat tavanneet Teams-kokouksessa 2.11.2020.
  • Pj Hyvönen ja tmj Latikka ovat 3.11.2020 keskustelleet Finavian kanssa Helsingin seudun yleisilmailusta, Helsinki-Malmin tilanteesta ja sen vaikutuksista Helsinki-Vantaalle sekä Helsinki-Vantaan slot-koordinaatiosta.

Lisäksi hallitus teki mm. seuraavat päätökset:

Hallitus merkitsi käydyn evästyskeskustelun tiedoksi FAI:n yleiskokouksesta.

Hallitus merkitsi käydyn evästyskeskustelun tiedoksi Olympiakomitean syyskokouksesta.

Hallitus keskusteli liiton jäsentilanteesta. Liitto toteuttaa jäsenkampanjan liiton kerhoille marras-joulukuun aikana.

Keskusteli liiton kultaisista ansiomerkeistä.

Keskusteli lentävien perinnelentokoneiden vaalimisesta ja edistämisestä.

Hallitus keskusteli liiton viestintäpäällikön esittämästä Ilmailuliitto mediaan -kampanjasta. Osana kampanjaa hallituksen jäseniä ja muita ilmailun harrastajia tarjotaan medialle haastateltavaksi.

Hallitus merkitsi tiedoksi Suomen Ilmailunäytös Oy:n taloustilanteen ja operatiivisen katsauksen.

Hallitus merkitsi tiedoksi liiton talousseurannan.

Hallitus päätti kokoontua seuraavan kerran 23.11.2020 klo 18:00 etäkokouksena.