26.10.2020 Tiedotteet

Ilmailuliiton hallitusjäsenten ehdokasasettelu valmistui

Hallitukseen on ehdolla tunnettuja vaikuttajia

 

Ilmailuliiton hallituksen jäseniksi kaudelle 2021–2022 ovat ehdolla puolustusvoimien entinen komentaja ja Ilmailuliiton kunniajäsen Jarmo Lindberg,  Ilmailuliiton varapuheenjohtaja ja turvallisuustoimikunnan jäsen, tekniikan lisensiaatti Timo Kokkonen, liiton hallituksen jäsen ja lennonopettaja Mikko Tervonen,  Suomen Urheiluilmailuopiston hallituksen puheenjohtaja ja koulutusorganisaation vastuullinen johtaja, lennonopettaja ja IT-alan yrittäjä Peter Tähtinen, Suomen edustaja FAI:n taitolentokomissiossa CIVA:ssa, CIVA:n tietotekniikkakomitean jäsen, IT-alan johtotehtävissä toimiva Kari Kemppi sekä kauppatieteiden kandidaatti Aapo Korjula.

 

Ehdokkaiden itsestään kirjoittamat esittelyt.

 

Ilmailuliiton sääntöjen mukaisesti esitykset hallituksen jäsenistä tuli tehdä 23.10.2020 mennessä liiton toimistoon. Hallituksen jäsenistä päättää liiton syyskokous, mikä järjestetään 7.11.2020.