lukeaksesi lehdessä julkaistut artikkelit
Kirjaudu jäsentunnuksilla
07.10.2020 Tiedotteet

Hallituksen päätöksiä 3.10.2020

Ilmailuliiton hallituksen kokouksessa 3.10.2020 hallitus mm:

merkitsi tiedoksi, että

  • Ilmailuliitto on 21.9.2020 lähettänyt eduskunnan liikenne- ja viestintävaliokunnalle lausunnon, jossa vaaditaan eduskunnan Lex Malmi -kansalaisaloitteen käsittelyssä antaman lausuman säilyttämistä hallituksen vuosikertomuksessa vuodelta 2019.
  • Ilmailuliitto on 29.9.2020 esittänyt FAI:lle liiton kunniapuheenjohtaja Petteri Tarmaa ehdokkaaksi FAI:n hallitukseen kaudelle 2020-2022.
  • Pj Hyvönen on osallistunut Helsinki-Vantaan lentoaseman slot koordinaatiokomitean vuosikokoukseen 25.9.2020. Seuraava vuosikokous pidetään 26.3.2021.

Lisäksi hallitus teki mm. seuraavat päätökset:

Hallitus päätti kutsua Ilmailuliiton syyskokouksen koolle lauantaina 7.11.2020 klo 12:00 alkaen kokouspaikkana Suomen Ilmailumuseo (Karhumäentie 12, Vantaa). Hallitus suosittelee, että koronaepidemian takia kokoukseen osallistutaan ensisijaisesti vain etäyhteydellä. Kokouksessa sääntömääräiset asiat ja sääntömuutosehdotus. Sääntöjä esitetään muutettavaksi lisäämällä sääntöihin etäosallistumisen mahdollistavan sääntökohdan, lisäämällä sääntöihin kohdan, jonka perusteella kurinpitoasioissa toimivalta on Suomen antidopingsäännöstössä mainitulla kurinpitoelimellä ja muuttamalla sääntöjen 21 kohdassa oleva viittaus viittaamaan sääntöjen 22 kohtaan. Kokoukseen osallistumisen ehtona on ennakkoilmoittautuminen.

Hallitus merkitsi tiedoksi Suomen Urheiluilmailuopisto Oy:n taloustilanteen ja operatiivisen katsauksen.

Hallitus merkitsi tiedoksi Suomen Ilmailunäytös Oy:n taloustilanteen ja operatiivisen katsauksen.

Hallitus merkitsi tiedoksi liiton talousseurannan.

Hallitus päätti kokoontua seuraavan kerran 7.10.2020.