06.10.2020 Uutiset

Äänestä suosikkiasi kuvakilpailussa – äänestäjien kesken arvotaan lahjakortti

Ilmakuvakilpailun esiraati, Ilmailu-lehden päätoimittaja Kirsi Seppälä ja graafinen suunnittelija Teemu Kavasto sekä Ilmailuliiton toiminnanjohtaja Timo Latikka valitsivat kilpailuun lähetetyistä kuvista kymmenen parasta jatkoon. Paras kuva valitaan yleisöäänestyksellä. Änestä suosikkiasi 20.10. mennessä ja olet mukana arvonnassa, jonka palkintona on 100 euron lahjakortti elektroniikkaliikkeeseen. Kuvakilpailun voittaja palkitaan 500 euron lahjakortilla samaan liikkeeseen.

 

Katso kuvat ja äänestä lomakkeella. Kukin henkilö voi äänestää vain yhtä parhaana pitämäänsä kuvaa ja vain yhden kerran.  Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajakuva julkaistaan joulukuun Ilmailu-lehdessä.