lukeaksesi lehdessä julkaistut artikkelit
Kirjaudu jäsentunnuksilla
08.09.2020 Tiedotteet

FAI-CIMP tekee ilmailijoille kyselyn COVID-19 vaikutuksista

Kansainvälisen ilmailuliiton FAI:n Medico-Physiological Commission CIMP  tekee kyselyn ilmailijoille korona-ajan vaikutuksista. Vastaukset annetaan nimettömästi internetissä lomakkeella.  Vastausaikaa on 15. syyskuuta saakka. 12 kysymykseen vastaaminen vie noin 15 minuuttia. Vastaaminen on vapaaehtoista.

 

FAI-CIMP haluaa lisätä ilmailijoiden henkistä hyvinvointia kehittämällä tukimekanismeja urheiluilmailuyhteisön käyttöön. CIMP korostaa ilmailijoiden henkisen hyvinvoinnin merkitystä lentoturvallisuuteen.

 

FAI-CIMP analysoi ja raportoi saamansa tiedot ja välittää ne maakohtaisille FAI:n edustajille. Tuloksista keskustellaan FAI-CIMP:in sähköisesti järjestettävässä täysistunnossa syyskuussa.

 

Lisätietoja

Marja Osinga-Meek  MD AME

osinga98@daxis.nl

cimp-president@fai.org

+31 627 091 562