28.07.2020 Tiedotteet

Suomen Ilmailuliitto hakee toimisto- ja jäsensihteeriä määräaikaiseen työsuhteeseen

Ilmailuliiton toimisto- ja jäsensihteerinä toimit liiton ensimmäisenä kasvona ja äänenä liitossa asioiville jäsenillemme ja yhteistyökumppaneillemme, hoidat jäsenrekisteriämme ja huolehdit toimistomme viihtyisyydestä.

Haemme tiimiimme energistä ja iloista tekijää reippaalla asiakaspalveluotteella. Osaat organisoida asioita ja pitää tavarat järjestyksessä.

Tehtävässä vastaat mm.

• jäsenrekisteristä
  • puhelinvaihteesta
  • postin ja sähköpostien hoitamisesta
  • toimistomme yleisestä viihtyisyydestä ja kokouspalveluista
  • liiton jäsenten ja yhteistyökumppaneiden asioiden hoitamisesta

Edellytämme sinulta työhön sopivaa koulutusta ja kokemusta.

Toivomme, että sinulla on

• kokemusta jäsenrekisterien hoitamisesta ja yleisimpien toimisto-ohjelmien käytöstä
  • kokemusta asiakaspalvelusta

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja mahdollinen ansioluettelosi 17.8.2020 klo 9.00 mennessä. Hakemukset vain sähköpostilla. Aihe-/otsikkokenttään merkintä ”toimisto- ja jäsensihteeri”.

Suomen Ilmailuliitto on 1919 perustettu harraste- ja urheiluilmailun valtakunnallinen keskusjärjestö, jossa on noin 8000 henkilöjäsentä ja yli 200 yhteisöjäsentä.

Työpaikan lisätiedot

• www-osoite: www.ilmailuliitto.fi
  • Työpaikan osoite: Helsinki-Malmin lentoasema, 00700 Helsinki
  • Työajat: kokoaikatyö, 37,5 h/vk
  • Työ alkaa: 24.8.2020 tai sopimuksen mukaan
  • Työn kesto: määräaikainen: 24.8.2020 – 14.5.2021; määräaikaisuuden peruste: sijaisuus
  • Tiedustelut ja hakemukset: timo.latikka@ilmailuliitto.fi, aihe-/otsikkokenttään merkintä ”toimisto- ja jäsensihteeri”
  • Haku päättyy: 17.8.2020 klo 09:00
  • TES: Urheilujärjestöjä koskeva työehtosopimus
  • Muut tiedot: Suomen Ilmailuliitto on savuton työpaikka ja alue.