27.07.2020 Tiedotteet

Hallituksen päätöksiä 24.7.2020

Ilmailuliiton hallituksen kokouksessa 24.7.2020 hallitus mm:

merkitsi tiedoksi, että:

• PJ Hyvönen osallistui 27.6.2020 Kuhmo Fly In -tapahtumaan ja puhui kansanedustaja Tuomas Kettusen lisäksi painottaen lentokenttätukien tasapuolista jakamista.
  • Pj Hyvönen osallistui 15.7.2020 Ruhnussa Viron ilmailuseminaari, aiheina mm. yleisilmailun, ilmailuturismin ja lentokenttäverkoston kehittäminen. Hyvönen esitti suomalaisen näkymän ilmailuun Virossa mainiten mm. Tallinnan korkeat laskeutumismaksut hidasteena toiminnalle.
  • Tmj Latikka on osallistunut 17.6.2020 Olympiakomitean toiminnanjohtaja-tapaamiseen.
  • Tmj Latikka on pitänyt 17.7.2020 Ilmailuliiton esittelyn Suomen Ilmailuliiton päälentonäytöksen Kauhava Airshow 2020 tiedotustilaisuudessa Kauhavalla.
  • FAI:n puheenjohtaja Robert Henderson on lähettänyt ”Puheenjohtajan ajatuksia 30. kesäkuuta 2020” kirjeen (Presidents Musings_30_June_2020).

Lisäksi hallitus teki mm. seuraavat päätökset:

Hallitus päätti merkitä tiedoksi, että FAI:n vuoden 2020 yleiskokous järjestetään etäkokouksena joulukuun 2020 alussa ja valita liiton viralliseksi edustajaksi kokoukseen pj Hyvösen ja varalle vpj Kokkosen.

Hallitus merkitsi tiedoksi, että SIL Eagles -nuorisotoiminta on alkanut.

Hallitus päätti lähettää liiton edustajana vpj Kokkosen Suomen Laskuvarjokerhon ry:n 60-vuotisjuhliin Utissa 7.8.2020.

Hallitus päätti lähettää liiton edustajana pj Hyvösen BF-Lento Oy:n Avoimet ovet -tilaisuuteen Nummelan lentokentällä 8.8.2020.

Hallitus merkitsi tiedoksi Suomen Ilmailunäytös Oy:n taloustilanteen/operatiivisen katsauksen.

Hallitus merkitsi tiedoksi liiton talousseurannan.

Hallitus hyväksyi Ilmailumuseoyhdistys ry:n Ilmailuliiton sääntöjen 4.2.b-kohdan mukaiseksi varsinaiseksi jäseneksi.

Hallitus päätti kokoontua seuraavan kerran 18.8.2020 klo 17:00 alkaen Suomen Ilmailuliitossa (Pilvilinna-toimitalo), Malmilla, Helsingissä.