lukeaksesi lehdessä julkaistut artikkelit
Kirjaudu jäsentunnuksilla
06.07.2020 Tiedotteet

FAI:n presidentti kertoo yleiskokouksesta ja presidentin valinnasta

FAI:n presidentti käsittelee 30.6.20 päivätyssä kirjeessään tämän vuoden yleiskokousta, jota varten monikaan ei oletettavasti matkusta Keski-Eurooppaan. Syinä tähän ovat – tietenkin – koronaviruksen aiheuttamat riskit ja  mahdollinen kahden viikon karanteeni rajanylityksen vuoksi. Näin ollen FAI:n johtokunta on sopinut, että yleiskokous pidetään sähköisenä joulukuun alussa. Muun muassa äänestysprosessista on tulossa lisätietoja.

Yleiskokouksessa valittava FAI:n presidentti on valittu neljäksi vuodeksi kerrallaan. Vuoden 2019 yleiskokous kumosi tämän päätöksen ja jatkossa presidentti toimii kaksi vuotta kerrallaan. Yleiskokousviikolla pidetään myös CASI-kokous ja CASI-vaalit.

Presidents Musings_30_June_2020