14.06.2020 Tiedotteet

Hallituksen päätöksiä 13.6.2020

Ilmailuliiton hallituksen kokouksessa 13.6.2020 hallitus mm:

merkitsi tiedoksi, että:

• Ilmailuliitto on 19.5.2020 lähetetty pohjoismaisille ilmailuliitoille ilmoituksen Suomessa 25.-28.6.2020 järjestettäväksi aiottujen tarkkuuslennon PM-kilpailujen perumisesta ja siirtämisestä järjestettäväksi vuonna 2021.
  • FAI:n puheenjohtaja Robert Henderson on lähettänyt ”Puheenjohtajan ajatuksia 7. kesäkuuta 2020” kirjeen.

Lisäksi hallitus teki mm. seuraavat päätökset:

Hallitus päätti valita liiton hiilikompensaatioyhteistyökumppaniksi Taimiteon. Taimiteko on Suomen 4H-liiton nuoret ilmastotöissä-hanke. Ilmailuliitto aloittaa Taimiteon kanssa kerhojen- ja harrastajien hiilikompensaatioprojektin. Hiilidioksidipäästöjä kompensoidaan Taimiteon kautta.

Hallitus päätti, että Ilmailuliitto julkaisee vapaasti ei-kaupalliseen käyttöön kaikki Ilmailuliiton omistamat lennokkien piirustukset. Piirustusten käytön yhteydessä on mainittava Suomen Ilmailuliitto.

Hallitus päätti, että pj Hyvönen edustaa Ilmailuliittoa 26.6. Aeropolen uuden huolto- ja koulutuskeskuksen avajaisissa Lahti-Vesivehmaan kentällä, 15.7. Viron ilmailuliiton kutsumana puhujana Ruhnun saarella pidettävässä ilmailukonferenssissa ja 15.8. Vesivehmaan drive in -lentonäytöksessä.

Hallitus merkitsi tiedoksi Suomen Urheiluilmailuopisto Oy:n taloustilanteen/operatiivisen katsauksen.

Hallitus merkitsi tiedoksi Suomen Ilmailunäytös Oy:n taloustilanteen/operatiivisen katsauksen.

Hallitus merkitsi tiedoksi liiton talousseurannan.

Hallitus päätti kokoontua seuraavan kerran 18.6.2020 klo 17:30 alkaen, kokouspaikkana liiton toimisto / Teams.