27.05.2020 Tiedotteet

Ilmailuliitto tekee jäsenkyselyn

Ilmailuliitto haluaa kehittää toimintaansa ja parantaa jäsenpalveluaan. Lähetämme jäsenillemme keskiviikkona 27.5. kyselyn. Vastausaikaa on 7.6. saakka.   Kysymykset koskevat harrasteilmailua ja Ilmailuliiton toimintaa. Kysymme myös vastaajien taustatietoja, esimerkiksi ikää.

Vastaaminen vie noin kymmenen minuuttia. Kyselyn täyttämisen voi tarvittaessa keskeyttää ja jatkaa vastaamista myöhemmin.  Monivalintakysymysten lisäksi kyselyssä voi antaa avointa palautetta.

Olemme saaneet vastaajien yhteystiedot Ilmailuliiton jäsenrekisteristä. Vastaukset tulevat vain Ilmailuliiton käyttöön ja niitä käsitellään nimettöminä.

Ilmailuliitto arpoo kaikkien yhteystietojensa jättäneiden kesken kaksi VIP-lippua Kauhava Air Show 2020 -lentonäytökseen. Lentonäytös järjestetään Kauhavan lentokentällä 29.–30.8.2020.

Lisätietoja:

tiedotus@ilmailuliitto.fi