30.04.2020 Tiedotteet

Ilmailuliiton tukisäätiö ei ole vielä päättänyt avustuksista

Koronapandemiasta johtuvan poikkeustilanteen takia Suomen Ilmailuliiton tukisäätiö ei ole tehnyt vielä, 29.4. mennessä,  päätöksiä vuoden 2020 avustuksista. Asiasta on tiedotettu suoraan avustusta hakeneille.

Tukisäätiön hallitus pyrkii tekemään avustuspäätökset viimeistään toukokuun 2020 aikana. Avustuspäätöksistä ilmoitetaan kaikille hakijoille heti, kun päätökset on tehty. Avustusta saaneista hankkeista kerrotaan myös tukisäätiön verkkosivuilla.

Mikäli hanke, johon on haettu avustusta, ei toteudu tänä vuonna koronapandemian tai muun syyn vuoksi, hakijan on  ilmoittavan asiasta Ilmailuliiton tukisäätiölle ja vedettävä hakemuksensa pois avustushausta.

Määräaikaan mennessä tukisäätiö sai 65 hakemusta. Avustusta eri hankkeisiin haettiin yhteensä yli 325 000 euroa.  Ilmailuliiton tukisäätiö on varannut avustuksiin on  enintään 100 000 euroa.