lukeaksesi lehdessä julkaistut artikkelit
Kirjaudu jäsentunnuksilla
03.04.2020 Tiedotteet

Usein kysytyt kysymykset koronasta ilmailuyhdistysten toiminnassa

Ilmailuliitto kokoaa koronan varotoimenpiteisiin liittyviä kysymyksiä ja vastauksia internet-sivuilleen.  Ohjeita koronaviruksen vuoksi -sivulta löytyy tietoa koronaviruksen vaikutuksista harraste- ja urheiluilmailuun.  Sivulle on tulossa lähiaikoina lisää tietoa.

 

Ilmailuliitossa ja sen alaisessa toiminnassa noudatetaan Suomen hallituksen, THL:n ja muiden viranomaisten antamia määräyksiä ja ohjeita koronaviruksen (COVID-19) suhteen sekä muun muassa kansainvälisen ilmailuliitto FAI:n ja Suomen Olympiakomitean antamia ohjeita. Edellä mainittuja määräyksiä ja ohjeita päivitetään säännöllisesti. Ajantasaiset tiedot löytyvät em. tahojen verkkosivuilta.