20.03.2020 Uutiset

Ilmailuaiheisen piirustuskilpailun voittajat valittiin

Tiia Tuomelan maalaus.

14–17 -vuotiaiden sarjan  voitti Tiia Tuomela Variskan koulusta Vaasasta. Saman sarjan toiseksi parhaan piirustuksen teki Timo Virkko samasta koulusta. Kolmanneksi tässä sarjassa sijoittui Nuppu Nieminen Haagan peruskoulusta Helsingistä. Katso sarjojen parhaat  piirustukset .

Kilpailun 10–13-vuotiaiden sarjan voitti Keira Laine Pohjolanrinteen koulusta Riihimäeltä. Toiseksi tuli Tiitus Hanf Vanttilan koulusta Espoosta. Kolmanneksi sijoittui Eleonora Reinikainen Vuorelan koulusta Vuorelasta, Pohjois-Savosta.

Nuorimmat kilpailuun osallistuneet kilpailivat 6–9-vuotiaiden sarjassa. Tämän sarjan voitti Theo Harinen Ainolan esikoulusta Oulusta. Toiseksi tuli Okko Järvinen pohjoissavolaisesta Vuorelan koulusta. Kolmanneksi tuli saman koulun oppilas, Stella Kempas.

Piirustuskilpailu on kaksiosainen. Suomen kilpailuun lähetettiin 39 piirustusta. Suomen Ilmailuliiton raati valitsi kunkin sarjan kolme parasta työtä, ja lähettää ne kansainvälisen ilmailuliitto FAI:n kilpailuun.  Kilpailun teemana oli lentäminen eilen ja huomenna.