19.03.2020 Tiedotteet

Ilmailuliiton toimisto palvelee etänä koronavirusepidemian ajan

Koronaviruksen leviäminen vaikuttaa myös Ilmailuliiton toimintaan. Liitto noudattaa viranomaisten määräyksiä ja suosituksia. Fyysistä läsnäoloa vaativat tilaisuudet perutaan kevään ajalta. Sisäiset kokoukset järjestetään etäkokouksina.

 

Myös liiton kevätkokous on siirretty. Sen uusi aika on 16.5.2020. Liiton hallitus seuraa koronaviruksen tilannetta ja tekee tarvittaessa uusia päätöksiä.

 

Liiton toimisto on toistaiseksi suljettu vierailuilta. Palvelemme kuitenkin normaalisti puhelimitse ja sähköpostitse. Olethan yhteydessä kaikissa liiton toimintaan liittyvissä asioissa. Toimisto on pääsiäislomalla 10.–13.4.2020.

 

Edellä olevilla toimilla pyrimme turvaamaan työntekijöidemme ja luottamushenkilöidemme terveyttä. Näin osallistumme myös viruksen leviämisen estämiseen ja turvaamme koronaviruksen riskiryhmiä. Koronavirus on haaste koko yhteiskunnalle, suhtaudutaan siihen vakavasti, mutta ei panikoiden. Ilmailussa olemme tottuneet pitämään yllä hyvää turvallisuuskulttuuria. Pidetään sitä yllä myös tässä poikkeuksellisessa tilanteessa.

 

Timo Latikka

toiminnanjohtaja

Suomen Ilmailuliitto

 

Liiton ohjeita koronaviruksen vuoksi