lukeaksesi lehdessä julkaistut artikkelit
Kirjaudu jäsentunnuksilla
13.03.2020 Tiedotteet

Ilmailuliiton hallitus pohtii koronaviruksen vaikutusta liiton toimintaan

Suomen Ilmailuliiton hallitus ja toimisto seuraavat koronaviruksen leviämisen estämiseen liittyvää ohjeistusta.  Liiton tapahtumissa ja toiminnassa noudatetaan THL:n ohjeistusta. Ohjeistus saattaa muuttua päivittäin.

 

Suosittelemme, että kaikki sellainen asiointi, joka ei edellytä välttämättä käyntiä toimistolla hoidetaan toistaiseksi etäyhteyksin. Toimikuntien ja työryhmien kokoukset, silloin kun tapahtuman luonne sen sallii, hoidetaan etäyhteyksin.

 

Hallitus kokoontuu 16.3. ja tiedottaa kokouksen jälkeen mahdollisesti antamistaan, Ilmailuliiton toimintoihin ja tapahtumiin vaikuttavista suosituksista.  Yleisiä valtiovallan ja THL:n antamia määräyksiä ja rajoituksia on noudatettava.

 

Listietoja

Timo Hyvönen, puheenjohtaja timo.hyvonen@ilmailuliitto.fi

Juha Silvennoinen, edunvalvonta-asiamies,  juha.silvennoinen@ilmailuliitto.fi