10.03.2020 Tiedotteet

Ilmailuliiton sääntömääräinen kevätkokous

Suomen Ilmailuliitto – Finlands Flygförbund ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään lauantaina 21. maaliskuuta 2020 kello 12.00 Hämeenkylän kartanossa Vantaalla. Osoite on Juusteenintie 1, Vantaa.

Kokouksessa päätetään sääntömääräisten asioiden lisäksi sääntömuutosesitys ja kunniapuheenjohtajaksi kutsuminen. Kokouksessa käsiteltäviin asioihin liittyvä materiaali ja valtakirjapohja ovat saatavissa 28.2.2020 lähtien.

Aikataulu

Kello 11.00-12.00 ilmoittautuminen ja valtakirjojen tarkastus

Kello 12.00 liiton kiertopalkintojen jako ja kevätkokous

Ilmoittautuminen

Kokoukseen osallistujia pyydetään ilmoittautumaan lomakkeella ennakolta 15.3. mennessä tarjoilujen ja tilojen riittävyyden varmistamiseksi. Ilmoittautumisaikaa on jatkettu.

Valtakirjantarkastusmenettely

Kevätkokouksen valtakirjat pyydetään toimittamaan liiton toimistolle ennakkoon viimeistään maanantaina 16.3. joko sähköpostin liitteenä osoitteeseen sil@ilmailuliitto.fi (otsikkokenttään sana valtakirja) tai postitse  osoitteeseen Malmin lentoasema, 00730 Helsinki (kuoreen sana valtakirja).