06.03.2020 Tiedotteet

Muista tiedottaa kilpailuista mediaan ja Ilmailuliittoon

Ilmailulajien kilpailuista ja kilpailuiden tuloksista tiedottamalla lisätään ilmailulajien näkyvyyttä ja nostetaan ilmailuharrastuksen profiilia. Suunnitellulla viestinnällä on mahdollista saada ilmailulle medianäkyvyyttä, uusia harrastajia ja sitä kautta parempia toimintaedellytyksiä.

Kilpailuiden järjestäjien kannattaa kertoa tapahtuman perustiedot etukäteen sekä Ilmailuliiton viestintäpäällikölle että paikalliseen mediaan. Tulokset lähetetään mahdollisimman pian tapahtuman jälkeen. Tulosten lisäksi kannattaa kuvailla kilpailun kulkua ja sääntöjä sekä kertoa kyseisen ilmailulajin perustiedot. Kerro viestissäsi selkeästi myös  lisätietojen antajan  yhteystiedot.

Kilpailutiedote kannattaa julkaista myös kilpailuiden järjestäjän internetsivuilla ja vinkata siihen sosiaalisessa mediassa.