25.02.2020 Tiedotteet

Purjelentäjiä palkittiin lajipalkinnoilla

Ilmailuliitto palkitsi purjelentäjät lajipalkinnoilla. Satakunnan Maljalla palkittiin Juha Sorri ja Antti Lehto. Sorrin ja Lehdon sijoitus viidensiksi EM-kilpailuissa 20 metrin luokassa oli purjelentokilpailuiden paras kaudella 2019.

Jannen Maljalla palkittiin Johannes Kankare. Hän sijoittui kolmanneksi ensimmäisissä kilpailuissaan Räyskälä Openissa. Palkinto jaetaan parhaasta kyseisenä vuonna purjelennon kerholuokassa tehdystä suorituksesta. Palkinto jaetaan kilpapurjelentoa aloittavalle lentäjälle.

Uno Dahlin kiertopalkinnolla palkittiin Kuopion Ilmailukerho ry. Kuopion Ilmailukerhon harrastajille haettiin vuonna 2019 eniten, yhteensä kaksi, purjelennon hopeamerkkejä. Palkinto annetaan sille Suomen Ilmailuliiton perustajajärjestölle, joka edellisen kalenterivuoden aikana on kouluttanut suurimman määrän uusia purjelentäjiä.