20.12.2019 Uutiset

Hallituksen päätöksiä 17.12.2019

Ilmailuliiton hallituksen kokouksessa 17.12.2019 hallitus mm:

merkitsi tiedoksi, että:

• Tmj Latikka on osallistunut ANS Finland’n järjestämään Air and space for you -seminaariin 29.11.2019 Vantaalla.
  • FAI:n puheenjohtaja Bob Henderson on 9.12.2019 ilmoittanut FAI:n pääsihteerin vaihtumisesta. Susanne Schödel on jättänyt tehtävän ja väliaikaisesti pääsihteerinä toimii Markus Haggeney.
  • Ilmailuliiton lajivaliokunnan kokous on pidetty liiton toimitalolla 10.12.2019.
  • Pj Tarma, hj Halonen ja tmj Latikka ovat osallistuneet Traficomin Ilmailun säädösinfo -tilaisuuteen Traficomissa 11.12.2019.

lisäksi hallitus mm:

•  päätti antaa Anna Unelmille Siivet -rahankeräyksen varat Porin Ilmailukerho ry:lle käytettäväksi kerhon nuorisotyöhön
  • myöntää liiton toimintasuunnitelman 2019 mukaisesti 400 euron tunnustuspalkinnon Lassi Nurilalle vuonna 2019 saavutetusta kansainvälisestä arvokilpailumenestyksestä. Nurila on sijoittunut radio-ohjattujen taitolennokkien World Cupin kokonaistuloksissa toiseksi vuonna 2019.
  • siirsi Turvallisuustoimikunnalle Liikenne- ja viestintäministeriö pyynnön nimetä asiantuntijan LVM:n liikenneturvallisuusstrategian ilmailun työryhmään
  • merkitsi tiedoksi pj Tarman raportin FAI:n yleiskokouksesta
  • hyväksyi Ilmailuliiton matkustussäännön vuodelle 2020
  • merkitsi tiedoksi Suomen Urheiluilmailuopiston antaman raportoinnin
  • merkitsee myös tiedoksi, että Suomen Urheiluilmailuopiston hallitus on 16.12.2019 valinnut Peter Tähtisen Opiston vastuulliseksi johtajaksi ja antanut Tähtiselle prokuran ja esimiesroolin Opiston henkilökuntaan
  • merkitsi tiedoksi Suomen Ilmailunäytös Oy:n antaman raportoinnin
  • merkitsi tiedoksi liiton talousseurannan
  • merkitsi tiedoksi SIL 100 vuotta -juhlavuoden valmistelutilanteen
  • merkitsi tiedoksi, että Nummelan Lentokeskus ry:n jäsenyys liitossa on päättynyt. Nummelan Lentokeskus ry on 9.12.2019 pitämässään kokouksessa päättänyt purkautua.
  • ei hyväksynyt EFHK GA ry:tä liiton jäseneksi, vaan palautti hakemuksen täydennettäväksi
  • vahvisti liitteen mukaiset työsuhde-edut ja työn järjestämisen liitossa vuonna 2020
  • päätti valita toiminnanjohtaja Timo Latikan Suomen Urheiluilmailuopisto Oy:n yhtiökokousedustajaksi