lukeaksesi lehdessä julkaistut artikkelit
Kirjaudu jäsentunnuksilla
02.12.2019 Uutiset

Kuvakilpailun voitti Jyri Jyrkkä

Ilmailu-lehden kuvakilpailun voitti Jyri Jyrkkä Se hetki -nimisellä kuvalla. Jyrkän kuva sai hiukan yli puolet kaikista annetuista äänistä. Palkintona on lahjakortti valokuvaustarvikkeita myyvään liikkeeseen.

 

Toiseksi kilpailussa tuli Timo Nomad kuvallaan Kopra to the limit. Kolmanneksi parhaaksi kilpailussa äänestettiin Petri Pietikäisen kuva Mäkimontun yllä. Neljänneksi tuli Harri Eskelisen kuva Pipistrel Alpha -koulukone La Cumbressa laskun jälkeen. Viidenneksi sijoittui Pasi Hannulan taitolentokuva.

 

Esiraati valitsi kaikista kilpailuun lähetetyistä kuvista kymmenen yleisöäänestykseen.  Yleisöäänestyksessä annettiin 765 ääntä.  Äänestäjien kesken arvotun palkinnon voitti Jere Sullanmaa. Palkinnoksi hän saa valita liput lentonäytökseen tai Ilmailu-lehden vuosikerran. Ilmailuliitto ja Ilmailu-lehti kiittävät kaikkia kuvakilpailuun kuvia lähettäneitä ja äänestäneitä.

Tandem-laskuvarjohyppy DC-3-koneesta Immolan lentokentällä . Kuva: Nomad
Kuvassa ollaan tulossa silmukasta alaspäin. Kone on Christen Eagle II (OH-XEC). Kuva: Pasi Hannula
Moottorivarjoliitäjä Lahden urheilukeskuksen yläpuolella. Kuva Petri Pietikäinen.
Pipistrel Alpha -koulukone La Cumbresa laskun jälkeen. Kuva: Harri Eskelinen.