lukeaksesi lehdessä julkaistut artikkelit
Kirjaudu jäsentunnuksilla
30.11.2019 Tiedotteet

Puheenjohtaja Petteri Tarma kiittää

Petteri Tarma

Suomen Ilmailuliitto on merkittävä vaikuttaja ja mahdollistaja Suomalaisessa harrasteilmailuympäristössä. Ilmailuliiton merkitys kaikille harrastajille on korvaamaton ja vain yhteisen organisaation avulla voimme vaikuttaa.

 

Puheenjohtajuuteni Ilmailuliiton hallituksessa päättyy tämän vuoden lopussa.

 

Haluan kiittää kuuden vuoden aikana hallituksessa toimineita henkilöitä ja kaikkia liiton työntekijöitä mahtavasta yhteishengestä ja merkittävästä työstä Suomalaisen yleis- ja harrasteilmailun hyväksi. Lisäksi kiitän kaikkia vapaaehtoistehtävissä olevia henkilöitä sekä kaikkia liiton jäseniä.

 

Annetaan Suomen Ilmailuliiton lipun liehua myös seuraavat satavuotta!

 

Petteri Tarma

Puheenjohtaja 2014 – 2019