14.11.2019 Uutiset

Puheenjohtajaksi kaksi ehdokasta

Ilmailuliitto tiedotti 22.10. avaavansa liiton puheenjohtajavaaliin valmistautumista varten puheenjohtajakoneen. Tällä ehdokkaille tehtävällä kyselyllä ja sen vastauksilla parannamme jäsenkerhojemme jäsenten vaikuttamismahdollisuuksia. Liiton jäsenet voivat keskustella kokousedustajansa kanssa kokouksen valinnoista. Vain ennakolta tiedossa olevat puheenjohtajaehdokkaat ja tieto heidän mielipiteistään mahdollistaa tämän. Siksi esitimme julkisen toiveen kaikille liiton puheenjohtajaksi haluaville. Pyysimme heitä kunnioittamaan liiton jäsenistöä ja osallistumaan tähän liiton puheenjohtajakoneeseen.

Puheenjohtajakoneen määräaikaan mennessä ehdokkuudestaan liiton puheenjohtajaksi ilmoittivat Timo Hyvönen ja Peter Tähtinen. Vastaukset julkaistaan liiton verkkosivuilla 20.11.2019.

www.ilmailuliitto.fi/puheenjohtajakone