08.04.2019 Uutiset

Uusi jäsenetu: Fööni vapaalentäminen

Ilmailuliiton jäsenkortilla saa nyt Föönin 4 minuutin Soolo-lentoon (109/129 €) yhden lisäminuutin kaupan päälle. Ota siis suunta kohti Helsingin Kalasatamaa, pue lentopuku päälle ja nauti vapaalentotunnelin tarjoamasta adrenaliinitripistä.

 

Kun haluat föönaamaan – toimi näin:

Osta lentopaketti itsellesi tai ryhmällesi Föönin verkkokaupasta tai vaihtoehtoisesti paikan päältä.

Ilmailuliiton jäsenetu koskee 4 minuutin Soolo Yksinlennon peruspakettia. Lisäminuutin Soolon yhteyteen saat näyttämällä Ilmailuliiton jäsenkorttia Föönin palvelutiskillä tullessasi lentämään. Etu on voimassa 31.12.2019 saakka.

Saavu Fööniin tuntia ennen lentosi alkamista ja täytä vastaanotossa tieto- ja vastuuvapautuslomake. Sen jälkeen saat varusteet ja ohjaaja pitää sinulle lentokoulutuksen. Kokonaisuudessaan yhteen vapaalentokertaan menee aikaa noin 1,5–2 h. Huom. Föönaus sujuu parhaiten lenkkareissa/tennareissa ja lentopuvun alle voi jättää omat housut/verkkarit/shortsit.

 

Onko vapaalentäminen tuttua?

Föönaaminen, eli vapaalentäminen tuulitunnelissa, on huikea kokemus, jota verrataan usein laskuvarjohypyn vapaapudotukseen. Föönaaminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta ja ensikertalaisen apuna on aina kokenut ohjaaja, joka on mukana myös tunnelissa lennon aikana. Lisäksi ohjaaja pitää ennen lentosuoritusta koulutuksen ja varmistaa, että homma menee niin sanotusti putkeen.

 

Föönaa nyt fiilikset kattoon – jäsenetuhintaan!

 

>> Föönin verkkokauppa

>> Föönin verkkosivut