12.03.2019 Uutiset

Päälentonäytös 2020 järjestetään Kauhavalla

kuva
Kuva: Ilmavoimat 100 vuotta -juhlalentonäytös, kuvaaja: Tuomo Salonen

Suomen Ilmailuliiton päälentonäytös järjestetään vuonna 2020 Kauhavalla yhteistyössä Kauhavan Wanhanajan Lentopäivät ry:n kanssa. Lentonäytös järjestetään Kauhavan lentokentän ja LSK Business Parkin alueella.

Hallitus teki päätöksen vuoden 2020 näytöksestä kokouksessaan maanantaina 4.3. Hallitus katsoi Kauhavan eduksi hyvän maineen lentonäytöspaikkakuntana. Taustalla on aktiivinen ja osaava porukka, jonka kanssa päälentonäytöksen valmistelu on hyvä aloittaa.

Suomen Ilmailuliitto ry, Suomen Ilmailunäytös oy ja Kauhavan Wanhanajan Lentopäivät ry aloittavat yhdessä näytöksen järjestelyneuvottelut.

Lisätietoa

Suomen Ilmailuliiton puheenjohtaja/Suomen Ilmailunäytös oy:n hallituksen puheenjohtaja Petteri Tarma petteri.tarma@ilmailuiitto.fi