22.02.2019 Uutiset

Antti Kääriäinen EPFUn puheenjohtajaksi

Antti Kääriäinen valittiin EPFUn (European Powered Flying Union) puheenjohtajaksi järjestön sääntömääräisessä vuosikokouksessa Munchenissä 16. helmikuuta.

Järjestön puheenjohtaja valitaan vuosittain.

EPFU on yksi EAS:n jäsenorganisaatiosta ja täysin itsenäinen organisaatio. EPFUn jäsenet ovat kansallisia ilmailuliittoja, jotka edustavat harrasteilmailua. EPFU edustaa sekä tukee jäseniään eurooppalaisella tasolla ja seuraa tiiviisti EASA-tason sääntelyä sekä pyrkii vaikuttamaan siihen.

”Aion jatkaa edellisen puheenjohtajan linjalla ja vaikutta aktiivisesti EASA-asioissa EAS:n ja EPFU kautta”, kertoo vastavalittu puheenjohtaja.

Kääriäinen on toiminut Ilmailuliiton Moottorilentotoimikunnan puheenjohtajana vuodesta 2011 lähtien.

37- vuotias Kääriäinen on aktiivinen ilmailija, jolta löytyy monipuolinen tausta. Hän on harrastanut ilmailua pienestä pitäen, ensin lennokkien muodossa. Ensimmäinen lupakirjansa (UPL) Kääriäinen sai vuonna 2004. Samana vuonna hän sai myös laskuvarjohyppääjän C-kelpoisuuden.

EPFUn verkkosivut