18.12.2018 Uutiset

Ilmavoimat 100 vuotta -lentonäytöksen kalenteri myynnissä

Suomen Ilmailunäytös oy myy lentonäytöksestä ylijääneeitä kalentereita. Kyseessä on Suomen Ilmailuliiton ja Aviation Photo Crew:n yhteistyössä valmistama seinäkalenteri vuodelle 2019. Korkealaatuiseen kalenteriin on koottu Ilmavoimissa palvelleita konetyyppejä vuosien varrelta.

Kalenterin hinta

Nouto Ilmailuliiton toimistolta: 20 € (sis. ALV), maksutapa vain käteinen.
Postiennakko: 30 €

Tilaus

Tilaa kalenteri puhelimitse (09) 3509 340 tai sähköpostitse sil@ilmailuliitto.fi . Tilaukset toimitetaan kootusti postitse noin kerran viikossa. Liiton toimistolta kalenterin voit noutaa, kun olet saanut vahvistusviestin.

Ilmoita tilatessasi: kalenterien lukumäärä, tilaajan nimi, toimitusosoite, tilaajan matkapuhelinnumero (saapumisilmoitusta varten) ja toimitustapa: nouto toimistolta (20 €) / postiennakko (hinta 30 €).

Suomen Ilmailunäytös oy on Suomen Ilmailuliiton 100 % omistama ilmailun monialayritys.