lukeaksesi lehdessä julkaistut artikkelit
Kirjaudu jäsentunnuksilla
17.11.2018 Uutiset

Syyskokous vahvisti juhlavuoden toimintasuunnitelman

Ilmailuliiton sääntömääräinen syyskokous pidettiin lauantaina 17. marraskuuta Vantaalla. Syykokouksessa muun muassa vahvistettiin toimintasuunnitelma, talousarvio ja jäsenmaksut vuodelle 2019 sekä valittiin lajitoimikuntien puheenjohtajat.

Liiton puheenjohtaja Petteri Tarma avasi syyskokouksen pidettyään ensin  lyhyen katsauksen liiton toiminnasta. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Tapio Pitkänen ja sihteeriksi toiminnanjohtaja Timo Latikka.

Kokouksessa vahvistettiin liiton toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2019.

Jäsenmaksuun tehtiin pieni korotus. Varsinaisen jäsenen, henkilöjäsenen ja perhejäsenen jäsenmaksut nousivat yhdellä eurolla. Nuorisojäsenen jäsenmaksu pysyy ennallaan. Liitto ei peri liittymismaksua myöskään vuonna 2019.

Hallitukseen erovuoroisten tilalle valittiin Ari Hulkkonen, Timo Kokkonen ja Mikko Tervonen.  Hallituksessa jatkavat puheenjohtaja Petteri Tarma ja jäsenet Peter Tähtinen, Hannu Halonen ja Mari Lehtonen. Näin ollen ensi vuoden hallituksen kokoonpano on sama kuin tänä vuonna.

Syyskokous vahvisti myös lajitoimikunnat ja valitsi niille puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat.

  • Dronetoimikunta (DT): Ari-Pekka Repo ja Mikko Kovanen
  • Experimental- ja ultratoimikunta (EUT): Jorma Sucksdorff ja Tom Arppe
  • Ilmapallotoimikunta (IT): Max Sevelius
  • Laskuvarjotoimikunta (LT): Timo Kokkonen ja Jarkko Orava
  • Lennokkitoimikunta (LeT): Tero Salminen ja Anssi Aunola
  • Liidintoimikunta (LiT): Antti Joensuu ja Sirissa Karjalahti-Föhr
  • Moottorilentotoimikunta (MT): Antti Kääriäinen ja Nils Rostedt
  • Purjelentotoimikunta (PT): Antti Koskiniemi ja Mika Mutru.

 

Lisätietoa

Syyskokouksen materiaalit