08.11.2018 Uutiset

Tervetuloa syyskokoukseen

Suomen Ilmailuliitto – Finlands Flygförbund ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään lauantaina 17. marraskuuta 2018 klo 13.00 alkaen Suomen Ilmailumuseon auditoriossa (Karhumäentie 12, Vantaa).

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat

Syyskokouksessa valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle (kolme  henkilöä) sekä lajitoimikuntien puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat. Toivomme, että ehdokkaat ilmoittaisivat ehdokkuudestaan etukäteen. Näin äänestäjillä on mahdollisuus tutustua heihin. Ehdokkaiden nimet ja vapaamuotoiset esittelyt julkaistaan liiton verkkosivuilla.

Kokouksessa vahvistetaan toimintasuunnitelma, talousarvio, hallituksen jäsenten ja tilintarkastajien palkkiot, liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudet sekä näiden
mahdollinen porrastaminen jäseneksi liittymisen ajankohdan mukaan seuraavalle kalenterivuodelle.

Aikataulu

klo 12.00–13.00: Ilmoittautuminen, valtakirjojen tarkastus ja kahvitarjoilu valtakirjan etukäteen toimittaneille

klo 13.00: Syyskokous

Tervetuloa!