05.10.2018 Uutiset

Syyskokous lähestyy

Liiton syyskokouksessa valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle (kolme  henkilöä) sekä lajitoimikuntien puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat. Ilmailuliiton sääntömääräinen syyskokous on 17.11. Vantaalla, Suomen Ilmailumuseolla.

Pitäisikö mielestäsi Ilmailuliiton vauhtia parantaa tai suuntaa säätää? Onko sinulla hallitustyöskentelyyn uutta voimaa tai käytännön kokemusta jäsenkerhojen ja lajien tarpeista? Nyt on mahdollisuus tarttua ohjaimiin ja ottaa vastuuta liiton juhlavuonna. Tuo osaamisesi ja innostuksesi koko liiton käyttöön.

Toivomme, että ehdokkaat ilmoittaisivat ehdokkuudestaan etukäteen. Näin äänestäjillä on mahdollisuus tutustua heihin. Ehdokkaiden nimet ja vapaamuotoiset esittelyt julkaistaan liiton verkkosivuilla.

Kokouksessa käsiteltäviin asioihin liittyvä materiaali ja valtakirjapohja ovat saatavissa 24.10.2018. lähtien verkkosivuilta: www.ilmailuliitto.fi/syyskokous2018

 

Syyskokous