05.10.2018 Uutiset

Anna unelmille siivet – mahdollista nuoren ilmailuharrastus

”Ilmailuliiton 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi käynnistimme kampanjan, jonka avulla voimme entistä paremmin mahdollistaa nuorten, ja erityisesti vähävaraisten nuorten, ilmailuharrastuksen. Haluamme, että jokaisella nuorella olisi mahdollisuus harrastaa ilmailua taustoista riippumatta”, kertoo liiton puheenjohtaja Petteri Tarma.

Kerätyillä varoilla tuetaan ilmailuliiton jäsenkerhojen toimintaa ja kerhojen koulutuksiin osallistuvia nuoria. Kerätyt varat käytetään nuorten ilmailuharrastuksen edistämiseen koulutus-, harjoittelu-, kilpailu- ja hankintatukina ilmailulaitteet ja -välineet mukaan lukien.

Kampanja on käynnissä vuoden 2019 loppuun asti. Pienikin lahjoitus auttaa.

”Toivon, että mahdollisimman moni osallistuisi ja lahjoittamalla mahdollistaisi nuorelle ilmailuelämyksiä, uusia kokemuksia ja hyvän yhteisön, johon kuulua. Annetaan unelmille siivet”, vetoaa Tarma.

 

Lisätietoa

Kampanjasivut

toiminnanjohtaja Timo Latikka puh. 0405791817, timo.latikka@ilmailuliitto.fi