14.09.2018 Uutiset

Cardu-sovellus Windows-puhelimille päättyy

Microsoftin lopetettua Windows-puhelinten kehittämisen ja tukemisen jo 2016, myös Windows-puhelinten Cardu-sovelluksen tuki päättyy 2018 loppuun mennessä. Trendi Windows –puhelinten poistumiselle on näkynyt selvästi myös Cardun käyttäjien keskuudessa. Tällä hetkellä näitä käyttäjiä on enää alle 1% kaikista käyttäjistä.

Cardu-sovellus poistetaan Microsoft Store sovelluskaupasta 30.9.2018. Tämä tarkoittaa, että Cardua ei voi enää asentaa Windows-puhelimiin 30.9.2018 jälkeen.  Tuki jo asennetuille Windows-puhelinten Cardu-sovelluksille päättyy 31.12.2018. Tämän jälkeen Windows-puhelimiin asennettu  Cardu-sovellus ei enää toimi.

Jos jäsenellä on Windows-puhelin, hän voi todistaa jäsenyytensä Jäsenpalvelusta löytyvällä jäsentodistuksella. Jäsentodistuksen pystyy itse tulostamaan Jäsenpalvelusta. Todistus löytyy ”omat tiedot” välilehden alalaidasta kohdasta ”tulosta todistus jäsenyydestä”.

Sähköisen jäsenkortin etuna on sen ajantasaisuus. Mikäli jäsen tekee muutoksia jäsenpalvelussa tai toimiston kautta, päivittyvät nämä muutokset automaattisesti (muutaman tunnin viiveellä)korttiin/todistukseen.

 

Lisätietoa

Jäsenpalvelu 

Jäsenpalvelun käyttöohje

Näin saat Cardu-sovelluksen ja kortin käyttöön

Jäsenkortista usein kysyttyä