lukeaksesi lehdessä julkaistut artikkelit
Kirjaudu jäsentunnuksilla
12.09.2018 Uutiset

Ilmailuliitto kannattaa tuulitunnelilentämistä Olympialajiksi       

FAI:n laskuvarjokomitean (IPC) sihteeri  välitti Ranskan laskuvarjoliiton lähettämän pyynnön  kaikille kansainvälisen ilmailuliiton FAI:n jäsenmaille. Pyyntö oli puoltaa tunnelilentämistä Olympialajiksi 2024. Ilmailuliiton hallitus puolsi laskuvarjolajin alalajia, tunnelilentämistä, Olympialajiksi.

Jos lajista tulee Olympialaji, on siitä markkinoinnillista hyötyä Ilmailuliitolle ja sitä kautta kaikille ilmailuliiton lajeille. Jos tunnelilentäminen hyväksytään Olympialajiksi, muuttuu Ilmailuliittokin lajiliittona Olympialajia edustavaksi järjestöksi. Tämä nostaa osaltaan Ilmailuliiton koko profiilia ja vankentaa Ilmailuliiton asemaa harrasteilmailun etujärjestönä.

 

Lisätietoa

toiminnanjohtaja Timo Latikka puh. 040579 1817 | timo.latikka(at)ilmailuliitto.fi