10.09.2018 Uutiset

Hakuaikaa jatkettu: Liitto etsii yhteistyökumppaneita päälentonäytöksien järjestämiseen

kuva
Kuva: Ilmavoimat 100 vuotta -juhlalentonäytös, kuvaaja: Tuomo Salonen

Ilmaluliitto hakee jäsenkerhoistaan yhteistyökumppaneita päälentonäytöksien 2020 ja 2021 järjestämiseen.

Ilmailuliitto perusti keväällä 2018 Suomen Ilmailunäytös Oy:n, jonka yhtenä toimialana on lentonäytösten ja ilmailutapahtumien järjestäminen.

Uuden konseptin mukaisesti näytöksen järjestäjänä toimii Suomen Ilmailuliitto. Liitto käyttää näytöksen toteuttamisessa Suomen Ilmailunäytös Oy:tä ja hakee näytöksen järjestämiseen yhteistyökumppaneiksi ensisijaisesti näytöksen järjestämispaikkakunnan ilmailukerhoja ja toissijaisesti myös muita ilmailukerhoja.

Pyydämme halukkailta kerhoilta alustavia ilmoituksia kerhon kiinnostuksesta lähteä mukaan toteuttamaan päälentonäytöstä. Alustavat ilmoitukset pyydetään toimittamaan sähköpostitse liiton toiminnanjohtajalle (timo.latikka@ilmailuliitto.fi) 31.10.2018 mennessä.

toiminnanjohtaja Timo Latikka puh. 040 579 1817, timo.latikka@ilmailuliitto.fi

Suomen Ilmailunäytös Oy on aloittanut toimintansa (uutinen 30.5.)