lukeaksesi lehdessä julkaistut artikkelit
Kirjaudu jäsentunnuksilla
20.07.2018 Uutiset

Kaikkien ilmailulajien SM-kilpailut 2019 haettavana

Laskuvarjourheilun SM-kisat 2017

Ilmailuliiton juhlavuoden SM-kilpailujen järjestämisoikeudet ovat haettavissa. Kirjallisten hakemusten tulee olla Ilmailuliiton yleisten SM-kisasääntöjen mukaisesti liiton toimistolla viimeistään 30. syyskuuta 2018.

Hakemuksista tulee ilmetä kilpailun järjestäjä, kilpailuluokat, suunniteltu ajankohta ja paikka sekä kilpailua hakeva organisaatio ja yhteyshenkilö. SM-kisahakemuslomake ja yleiset SM-kisasäännöt löytyvät liiton verkkosivuilta.

Lajitoimikunnat ehdottavat hakemuksien perusteella kilpailuja lajivaliokunnalle, joka myöntää SM- kisastatuksen. Liitto tekee kaikkien kisajärjestäjien kanssa SM-kisojen järjestäjäsopimuksen. Huomioitavaa on, että sopimuksen allekirjoittajalla tulee olla nimenkirjoitusoikeus kilpailut järjestävään yhdistykseen.

Vuosi 2019 on liiton 100-vuotisjuhlavuosi. Liitto hankkii erityiset SM-mitalit juhlavuoden kunniaksi. Kisajärjestäjät voivat myös miettiä, millä muilla tavoin juhlavuosi voisi kilpailuissa näkyä.

 

Yleiset SM-kilpailujen säännöt

SM-kisahakemus

 

Lisätietoa

laji- ja valmennuspäällikkö Jari Lehti jari.lehti@ilmailuliitto.fi, 044 2612587