30.05.2018 Uutiset

Suomen Ilmailunäytös Oy on aloittanut toimintansa

Suomen Ilmailuliiton sääntömääräisessä kevätkokouksessa maaliskuussa päätettiin perustaa yritys työnimellä ”SIL Oy”. Suomen Ilmailunäytös Oy rekisteröitiin 21.5.

 

Yhtiön toimialana on lentonäytösten ja ilmailutapahtumien järjestäminen, vakuutusedustus, varainhankinta, ilma-alusten ja ilmailuvälineiden omistaminen ja vuokraus, ilmailutarvikekauppa, kiinteistöjen sekä irtaimen omaisuuden omistaminen ja vuokraus, arvopaperikauppa sekä muu laillinen toiminta. Yhtiön hallitukseen kuuluu puheenjohtaja ja kaksi muuta jäsentä.

 

Yhtiön hallituksen puheenjohtaja on Ilmailuliiton puheenjohtaja Petteri Tarma ja hallituksen jäsenet ovat Juha Silvennoinen ja Jarmo Majapuro.

 

Yleisellä tasolla yhtiön tarkoituksena on kehittää Suomen Ilmailuliiton jäsenten saamia etuja. Yhtiö muun muassa tutkii mahdollisuuksia tarjota ilmailuharrastajille erilaisia vakuutuksia. Harrastajat hyötyvät selkeästi, jos vakuutusmaksut ja -ehdot parantuvat, kertoo puheenjohtaja Tarma.

 

Ensitöikseen yritys alkaa valmistella Ilmailuliiton 100-vuotisjuhlalentonäytöstä, joka on ensi vuonna.

 

Yhtiön omistaa Suomen Ilmailuliitto ry.

 

 

Lisätietoa

puheenjohtaja Petteri Tarma,  petteri.tarma(at)ilmailuliitto.fi, puh. 044 0909069