26.04.2018 Uutiset

Juhlalentonäytös kutsuu koko perheen Jyväskylään kesäkuussa

Tule viettämään vauhdikasta ja mieliinpainuvaa juhlaa Ilmavoimat 100 vuotta -juhlalentonäytökseen Jyväskylän Tikkakosken lentokentälle 16.– 17. kesäkuuta!

 

Lentonäytöstapahtuma juhlistaa Suomen Ilmavoimien satavuotisjuhlavuotta. Tapahtumassa esitellään Ilmavoimien historiaa, nykyisyyttä ja tulevaisuutta. Yleisöllä on mahdollisuus tutustua näyttäviin historiallisiin koneisiin ja moderneihin uusinta teknologiaa edustaviin monitoimihävittäjiin. Luvassa on huikeita taitolentoesityksiä, vauhdikasta menoa ja myös nostalgisia hetkiä ilmailun parissa.

 

Juhlalentonäytös on koko perheen tapahtuma. Alle kymmenvuotiaat lapset pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi ja aikuisten lippukin maksaa alle 30 euroa!

 

Lentonäytöksen lisäksi alueella on laaja maanäyttely ja yleisö pääsee tutustumaan erilaisiin koneisiin lähietäisyydeltä. Miltä näyttää entisöity museokone tai nykyaikainen monitoimihävittäjä? Esillä on myös paljon ilmailualan yrityksiä – sekä työpaikkoja että koulutusta tarjoavia. Mahdollista on myös istahtaa oikean koneen ohjaamoon tai lentää simulaattorilla. Lisäksi järjestetään maksullisia yleisölennätyksiä.

 

Tapahtumassa on ilmailun lisäksi myös muuta mielenkiintoista ohjelmaa. Tommi Mäkinen Racing on esittelemässä tallin uusimpia ralliautoja ja perheen pienemmille on varattu oma alue, jossa he viihtyvät esimerkiksi pomppulinnassa tai possujunassa.

 

Alueelta löytyy erilaisia myyntipisteitä, josta voit ostaa itsellesi ilmailuaiheisen muiston. Monipuolisesta ruokatarjonnasta löytyy ateria jokaiseen makuun ja herkkusuille on tarjolla jäätelön ja makeisten lisäksi tietysti Sotkun munkkeja!

 

Tapahtumaan sujuvasti ilmaisilla bussikuljetuksilla

 

Sujuvin tapa tulla Jyväskylän kaupungista tapahtumaan on ilmainen bussikuljetus Jyväskylän matkakeskuksesta. Kaupungin ulkopuolella asuville löytyy etäparkkipaikkoja Killerillä, Tiituspohjassa, Hirvaskankaalla ja Ilmavoimamuseolla. Kaikista etäparkkipaikoista on ilmainen, säännöllinen, edestakainen bussiliikenne näytösalueelle. Vammaisen pysäköintiluvalla varustetuille autoille on varattu pysäköinti näytösalueen välittömästä läheisyydestä.

 

Tarkemmat ohjelmatiedot julkaistaan pian https://finaf100.fi

 

Nähdään juhlalentonäytöksessä!