28.03.2018 Uutiset

Laskuvarjolisenssi- ja kouluttajakelpoisuushakemuksen voi allekirjoittaa nyt sähköisesti

Laskuvarjolisenssi- ja kouluttajakelpoisuushakemusta on uudistettu. Enää hakemuslomaketta ei tarvitse tulostaa ja skannata allekirjoittamista ja lähettämistä varten, vaan allekirjoituksen voi tehdä nykyaikaisesti digitaalisesti. Digitalinen allekirjoittaminen on helppoa ja nopeaa: aukaise hakulomake, mene allekirjoituskohtaan ja seuraa ohjeita.

Jos tarvitset hakemukseesi hyväksynnän (uusi lisenssi, lisenssin korotus, kouluttajakelpoisuudet), lähetä täyttämäsi ja digitaalisesti allekirjoittamasi hakemus sähköpostitse koulutuspäällikölle tai hyppymestarille (riippuen tapauksesta) digitalisesti allekirjoitettavaksi ja edelleen liittoon lähetettäväksi.

Lomakkeen voi toki edelleen halutessaan tulostaa ja allekirjoittaa perinteisesti.

Hakemuslomakkeet toimitetaan Ilmailuliittoon joko sähköisesti (sil@ilmailuliitto.fi) tai postitse.

 

Laskuvarjolisenssin uusiminen onnistuu myös verkossa Jäsenpalvelussa

Laskuvarjohyppääjät voivat uusia lisenssinsä (A, B, C, D) kätevästi suoraan verkossa, jolloin erillistä hakemusta ei tarvita ja lisenssi päivittyy voimaan nopeasti.

Jäsenpalvelun etusivulta löytyy kirjautumisohjeet palveluun. Voimassa olevan lisenssin tiedot löytyvät Jäsenpalvelusta omat tiedot -sivulta. Lisenssin voimassaolon perässä on uusi-nappi, jota painamalla pääsee syöttämään hypättyjen hyppyjen määrän ja uusimaan lisenssin.

Lisenssin uusija vakuuttaa, että annetut tiedot ovat oikeat ja täyttävät kokemus- ja terveydentilavaatimukset, jotka laskuvarjohyppylisenssille on asetettu, rastittamalla kyseisen kohdan verkkolomakkeessa.

 

Jäsen- ja vakuutustodistus tulostettavissa Jäsenpalvelusta

Jäsenpalvelusta voi tulostaa itselleen myös todistuksen, jossa näkyy muun muassa voimassa olevat laskuvarjolisenssit ja kelpoisuudet. Todistus löytyy myös englannin kielellä vakuutustiedoin ulkomaanreissuja varten.

 

Jäsenpalvelu

Lisenssit ja kelpoisuudet -verkkosivu (ohjeita)

Hakemuslomake

 

Lisätietoa

laji- ja valmennuspäällikkö Jari Lehti puh. 044 2612587, jari.lehti(at)ilmailuliitto.fi