lukeaksesi lehdessä julkaistut artikkelit
Kirjaudu jäsentunnuksilla
16.01.2018 Uutiset

Valmennusta oikeaan ravitsemukseen ja psyykkiseen valmentautumiseen

Mielialalla ja kilpailujännityksellä on vaikutuksensa urheilusuoritukseen. Kilpailujännityksen tuoma adrenaliini voi olla hyödyksi, mutta liika jännittäminen voi pilata suorituksen. Ilmailuliitto järjestää urheilijaseminaarin tavoitteellisesti harjoitteleville ja kilpaileville urheilijoilleen. Seminaarissa opetetaan muun muassa psyykkisen valmentautumisen taitoja ja keinoja taitojen edistämiseen.

Harjoittelu, lepo ja oikea ravitsemus ovat huippu-urheilun kulmakiviä. Riittävä ja monipuolinen ravinto oikeassa mittasuhteessa oikeaan aikaan nautittuna on ravitsemuksen perusteita. Oikeanlaisen ravinnon käyttäminen oman suorituksen tukena edesauttaa urheilusuorituksen onnistumista. Urheilijaseminaarissa opetetaan ravitsemuksen perusteet ja miten ravitsemusta voi hyödyntää oman suorituskyvyn parantamiseen ja palautumiseen.

Urheilijaseminaari on 10.3. Suomen Urheiluopistolla Vierumäellä.

Lisätiedot seminaarista ja ilmoittautuminen