30.11.2017 Tiedotteet

Ilmavoimien 100-vuotisjuhlalentonäytöksen tapahtumajohtajaksi Jarmo Majapuro

Jarmo Majapuro on nimitetty kesäkuussa 2018 järjestettävän Ilmavoimien 100-vuotisjuhlalentonäytöksen tapahtumajohtajaksi. Majapuro aloittaa tehtävässään 1. joulukuuta.

Suomen Ilmailuliitto järjestää tapahtuman Jyväskylän lentoasemalla 16.–17.6.2018. Majapuro vastaa tapahtuman johtamisesta ja toimii lentonäytöstoimikunnan puheenjohtajana.

Tulossa on toiminnantäyteinen kevät, jonka huipentuma on lentonäytös kesäkuussa. Todella hienoa päästä työskentelemään jälleen lentonäytöksen ja vanhojen kollegoiden parissa, sanoo Majapuro.

Majapuro jäi eläkkeelle vuonna 2010 Ilmavoimista, jossa hän työskenteli huolto-osaston päällikkönä Ilmavoimien esikunnassa. Kokemusta häneltä löytyy sekä lentonäytösesiintymisestä että tapahtumien järjestämisestä. Majapuro on lentänyt 6-vuotta Ilmavoimien taitolento-osastossa Midnight Hawksissa ja ollut muun muassa järjestämässä Lentäjien juhannus -tapahtumaa Kauhavalla toimien toimikunnan sihteerinä.

Suomen Ilmailuliitolla on pitkä historia lentonäytösten järjestämisessä. Liitto järjestää vuosittain lentonäytöksen eri puolilla Suomea. Liiton ensimmäinen lentonäytös järjestettiin vuonna 1920 lentoviikkona Suomen Messujen yhteydessä Helsingissä.

 

Lisätietoa:

toiminnanjohtaja Timo Latikka 040-579 1817, timo.latikka(at)ilmailuliitto.fi