06.11.2017 Uutiset

Ilmailuliiton hallitus esittää syyskokoukselle dronetoimikunnan perustamista

Ilmailuliiton hallitus päätti 25.10. pitämässään kokouksessa esittää liiton syyskokoukselle uuden lajitoimikunnan, dronetoimikunnan (DT), perustamista.

Ilmailuliitto haluaa kehittää drone-harrastusta ja lajin kansallista ja kansainvälistä kilpailutoimintaa sekä edistää drone-ilmailutaitoa.

Kansainvälinen ilmailuliitto FAI haluaa tukea drone-harrastamisen kehittämistä. Se on linjannut, että jokaisen jäsenmaan tulisi tunnustaa dronet yhdeksi harrastelajiksi muiden joukossa. Kilpailijat arvokilpailuihin valitaan muiden lajien tapaan, eli jokainen FAI:ta edustava kansallinen jäsen lähettää kilpailijat arvokilpailuihin.

Ilmailuliiton sääntömääräisessä syyskokouksessa vahvistetaan lajitoimikunnat sekä valitaan niiden puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat.

laji- ja valmennuspäällikkö puh. 044-2612587, jari.lehti(at)ilmailuliitto.fi