19.10.2017 Uutiset

Ilmailun kuvakilpailu on ratkennut

Kuvakilpailun voitto osui Aila Roivaisen valokuvalle ”Pallo täyteen.” Raadin mukaan kuva on moniulotteinen ja kerroksellinen, ja siinä on kaikki kohdallaan.

Ilmailu-lehden järjestämän perinteisen Vuoden ilmailukuva -kilpailun voittaja on ratkennut. Katsojat äänestivät vuoden ilmailukuvaksi Aila Roivaisen kuumailmapalloaiheisen kuvan ”Pallo täyteen”.

 

Kuvakilpailun sato yllätti positiivisesti tuomarit runsaalla osanottomäärällä ja kovatasoisuudellaan. Kuviin mahtui niin kauneutta ja seikkailua, kuin myös huumoria ja lämminhenkisiä hetkiä lasten kanssa.

 

Kuvaajat saivat lähettää kuvia kilpailuun 1.5.- 31.8. Kilpailukuva sai olla otettu ilmasta tai maasta, kuvankohde voi liittyä suoraan ilmailuun tai kuva voi olla taiteellisesti ilmailuun liittyvä. Kuvan tuli olla otettu 1.9.2016 jälkeen. Kilpailuun sai osallistua ainoastaan itse ottamallaan kuvalla.

 

Saimme runsaasti kuvia, joista kilpailun raati valitsi 10 parasta kuvaa lukijaäänestykseen. Lukijaäänestys oli auki Ilmailun verkkosivuilla 11.-20. syyskuuta.

 

Kilpailun raati

  • Timo Latikka, toiminnanjohtaja, Suomen Ilmailuliitto
  • Johanna Hytönen, asiakkuuspäällikkö, tuottaja, Otavamedia
  • Petra Antila, sisältömuotoilija, graafinen suunnittelija, Otavamedia

 

Lisätietoja

Vuoden ilmailukuva 2017 (ladattavissa)

Maagisia otoksia kuvakilpailussa (Ilmailun 7/2017 juttu kilpailusta)