04.10.2017 Uutiset

Haluatko vaikuttaa liiton tulevaisuuteen? Syyskokouksessa valitaan liiton avainhenkilöt

Suomen Ilmailuliiton sääntömääräinen syyskokous pidetään lauantaina 25. marraskuuta Suomen Ilmailumuseolla Vantaalla. Kokouksessa valitaan Ilmailuliiton puheenjohtaja, hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle sekä lajitoimikuntien puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat.

Pitäisikö mielestäsi Ilmailuliiton vauhtia parantaa tai suuntaa säätää? Onko sinulla hallitustyöskentelyyn uutta voimaa tai käytännön kokemusta jäsenkerhojen ja lajien tarpeista? Nyt on mahdollisuus tarttua ohjaimiin ja ottaa vastuuta. Tuo osaamisesi ja innostuksesi koko liiton käyttöön.

Liiton puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten toimikausi on kaksi vuotta. Toimikausi alkaa valinnan suorittanutta liiton syyskokousta seuraavan kalenterivuoden alusta. Hallituksessa liiton sääntöjen mukaan erovuoroisia ovat tänä syksynä hallituksen puheenjohtaja ja kolme hallituksen jäsentä.

Lajitoimikuntia on tällä hetkellä seitsemän. Kullekin toimikunnalle valitaan puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. Heidän toimikautensa on kalenterivuosi eli toimikausi alkaa 1.1.2018.

Ehdokkuudesta ilmoittaminen ja henkilöesittelyt

Ehdokasasettelu on auki siihen asti, kunnes syyskokouksen puheenjohtaja sulkee sen.  Toivomme kuitenkin, että ehdokkaat ilmoittaisivat ehdokkuudestaan etukäteen. Näin äänestäjillä on mahdollisuus tutustua heihin etukäteen.

Ehdokkaiden nimet ja vapaamuotoiset esittelyt julkaistaan Ilmailuliiton verkkosivuilla (www.ilmailuliitto.fi/syyskokous2017) siinä järjestyksessä, kun ne liittoon tulevat.

Ilmoituksen ehdokkuudesta ja vapaamuotoisen esittelytekstin voi lähettää osoitteeseen: tiedotus@ilmailuliitto.fi.