lukeaksesi lehdessä julkaistut artikkelit
Kirjaudu jäsentunnuksilla
21.08.2017 Uutiset

 Kaikkien ilmailulajien SM-kilpailut 2018 haettavana

Suomen Ilmailuliitto asettaa haettavaksi vuoden 2018 ilmailulajien SM-kilpailujen järjestämisoikeudet. Kirjallisten hakemusten tulee olla Ilmailuliiton yleisten SM-kisasääntöjen mukaisesti liiton toimistolla viimeistään keskiviikkona 30. syyskuuta 2017.

Hakemuksista tulee ilmetä kilpailun järjestäjä, kilpailuluokat, suunniteltu ajankohta ja paikka sekä kilpailua hakeva organisaatio ja yhteyshenkilö. SM-kisahakemuslomake ja yleiset SM-kisasäännöt löydät liiton verkkosivuilta.

Lajitoimikunnat ehdottavat hakemuksien perusteella kilpailuja lajivaliokunnalle, joka myöntää SM- kisastatuksen. Liitto tekee kaikkien kisajärjestäjien kanssa SM-kisojen järjestäjäsopimuksen. Huomioitavaa on, että sopimuksen allekirjoittajalla tulee olla nimenkirjoitusoikeus kilpailut järjestävään yhdistykseen.

Lisätietoja:

laji- ja valmennuspäällikkö Jari Lehti puh. 044 261 2587, jari.lehti(at)ilmailuliitto.fi