11.08.2017 Uutiset

Siimaohjattavien lennokkien EM-kilpailut kisattiin Unkarissa

Suomen joukkue: Timo Forss, Jussi Forss ja Kimmo Valkonen. Kuva: Mark Rudner

Jussi Forss saavutti neljännen sijan siimaohjattavien lennokkien EM-kilpailuissa 6. – 11.8. Kilpailu käytiin ajoittain yli neljänkymmenen asteen helteessä, mutta kalusto toimi kuitenkin koko ajan hyvin.

Arpa toi jo alkukierroksille eteen kovia vastustajia, joten erät olivat tiukkoja ja ratkesivat pienillä eroilla.

Semifinaalissa vastaan tuli Liettuan kokenut Andrius Rastenis. Erä alkoi hyvin, kun Rastenis leikkasi Forssin streamerin kerralla ja Forss pääsi tasoittamaan erän pienellä leikkauksella ja hakemaan voittoleikkausta. Erän loppupuolella Forss tuli maahan siimasotkussa sattuneessa kolarissa. Vaikka varakone saatiin nopeasti ilmaan, tuomarin loppuvihellys lopetti takaa-ajon. Leikkaukset 1-1, häviö ajalla 12 sekuntia.

Suomen joukkueen sijoitukset:

4. Jussi Forss
18. Timo Forss
27. Kimmo Valkonen

Kilpailun verkkosivut

Uutista muutettu 14.8. Jussi Forssin sijoitus 4.