28.07.2017 Uutiset

Kalle Korpela 7. vapaastilentävien lennokkien junioreiden EM-kilpailussa

Kalle Korpela ja Eero Henriksson kisan jälkeen. Kuva: Timo Korpela

Kalle Korpela oli 7. ja Eero Henriksson 11. vapaastilentävien lennokkien junioreiden EM-kilpailussa.  Kilpailu käytiin Makedonian Prilepissä. F1A-liidokkiluokan kilpailu käytiin keskiviikkona 26.7., ja kilpailun ratkaiseva fly-off varhain torstai-aamuna.

Kalle oli mukana seitsemän osallistujan fly-offissa, mutta ratkaisevalla lennolla tekniset ongelmat haittasivat suoritusta. Eero jäi 40 sekunnin päähän fly-off -paikasta, kun yksi kilpailulento viidestä ei osunut nostoon.

Kilpailun voitti Slovenian Martin Bencik, toisena Venäjän Alexey Khoroshev ja kolmantena Israelin Sagi Brudni.

Kilpailut jatkuvat vielä tänään kumimoottori- ja polttomoottorilennokkiluokissa, mutta niissä ei ole Suomesta edustajia.

Tulokset