lukeaksesi lehdessä julkaistut artikkelit
Kirjaudu jäsentunnuksilla
20.06.2017 Uutiset

Ilmailuliitto pyytää tarjouksia Ilmailu-lehden tuottamisesta

Ilmailuliitto pyytää tarjouksia  Ilmailu-lehden tuottamisesta vuonna 2018 ja optiona vuosille 2019–2020.

Ilmailu-lehti on harraste- ja urheiluilmailun edunvalvojan ja suomalaisen keskusjärjestön, Ilmailuliiton, pää-äänenkannattaja  sekä liiton jäsenlehti.

”Toivomme tarjouksia 8 kertaa vuodessa ilmestyvästä painetusta Ilmailu-lehdestä ja verkkojulkaisusta, joka sisältää painetun lehden sisällön lisäksi muita artikkeleita ja videoita. Haemme tyylikästä ja modernia julkaisua, jonka sisällössä näkyy vahva ilmailun ja lentolaitteiden osaaminen sekä yleisellä että mutteritasolla ja eri ilmailulajien tuntemus”, kertoo toiminnanjohtaja Timo Latikka.

Tarjouspyyntöä koskevat kyselyt toivotaan keskitettävän niin, että niihin voidaan vastata 10.–11. heinäkuuta. Tarjous tulee jättää sähköpostitse viimeistään 31.8.2017 klo 16:00. Tämän jälkeen tulleita tarjouksia ei oteta mukaan tarjouskilpailuun.

Tutustu tarjouspyyntöön tästä

Lisätietoja

toiminnanjohtaja Timo Latikka puh. 040-579 1817, timo.latikka(at)ilmailuliitto.fi