lukeaksesi lehdessä julkaistut artikkelit
Kirjaudu jäsentunnuksilla
15.05.2017 Uutiset

Euroopan kulttuurijohto laskeutui Malmille 15. toukokuuta        

Euroopan kulttuuriperintöjärjestö Europa Nostran ja Euroopan Komission delegaatio saapui Helsinki-Malmin lentoasemalle historiallisella DC-3-koneella tänään. Delegaatio tutustui Malmin kentän alueeseen ja rakennuksiin. Ilmailuliiton puheenjohtaja Petteri Tarma toiminnanjohtaja Timo Latikka olivat vierailulla mukana.

Delegaatio lensi Malmille Turusta, jossa pidettiin Europa Nostran vuosikongressi sekä Europa Nostran ja Euroopan Unionin yhteinen kulttuuriperintöpalkintojuhla osana Suomen 100-vuotisjuhlallisuuksia.

Vierailulla oli mukana Euroopan komission koulutus- ja kulttuurijohtaja Michel Magnier ja norjalainen Erik Schultz, joka on Europa Nostran valtuustojäsen ja Europa Nostran Helsinki-Malmin lentokenttäryhmän jäsen. Schultzille vierailu Malmilla oli jo kolmas.

Vierailijat Malmilla