Etusivu I Uutiset I ILMAILU-lehti
18.01.2012

ILMAILU-lehti

ILMAILU-lehden vt.päätoimittajaksi on nimitetty Jouko Arpalo. Jouko on aktiivinen ilmailun harrastaja, joka on vastannut pitkään ILMAILUn ulkoasusta. Hän on merkittävällä panoksella vaikuttanut kolmen viimeisimmän numeron tuottamiseen ja on valmis tilapäisesti lisäämän panostaan lehden hyväksi.

Järjestely on tilapäinen ja voimassa toistaiseksi. Järjestely ei vaikuta siihen, mitä lehteen kirjoittavien avustajien kanssa on jo alkuvuoden lehtien osalta ehditty sopia, toimitaan niin kun on sovittu.

Joukolle voi toimittaa uutisia ja materiaalia myös suoraan; e-mail: jouko(ät)editext.fi. Sähköposti menee perille myös osoitteen tuotanto(ät)ilmailu.fi kautta. Joukon tavoittaa puhelimitse numerosta: 0400-318996.

Tapahtumat, konemarkkinat ja muut pienilmoitukset SIL-sivuille kasaa edelleen Christa Soivio; e-mail: soivio(ät)ilmailuliitto.fi, puhelin: 09-35093442.

SIL:n toimistolla lehden asioista muuten vastaa Kai Mönkkönen; e-mail: monkkonen(ät)ilmailuliitto.fi, puhelin: 09-35093434.

Lähettäjä
18.01.2012