Etusivu I Lajit I Purjelento I Maajoukkue I Vanhat kisat I Nuorten PM-2008/Esi MM-2009

Nuorten PM-2008 ja Esi MM-2009

Räyskälässä 28.6.-6.6.08

Purjelennon nuorten PM-kilpailut lennetään tutuissa Räyskälän maisemissa. Kilpailut ovat samalla esi MM-kisat seuraavana vuonna lennettäviä nuorten MM-kisoja varten. Näillä sivuilla nuorten joukkue raportoi kilpailuajan tapahtumista ja tunnelmista.

Tuoreimmat uutiset:

Let´s Rock and Roll!  Kilpailut ovat alkaneet ja kisatunnelmia voi lukea kilpailuviikko-sivulta.

Perjantaina oli vuorossa kenraaliharjoitus, jutua päivästä löytyy harjoitusviikko-sivun alta.

Joukkueen esittely löytyy tästä .

Kuvia kisoista ja harjoittelusta löytyy osoitteesta: http://jwgc09.galleria.fi

Nyt koossa olevan joukkueen runko on ollut kasassa jo vuodesta 2005, jolloin oltiin kilpailumatkalla Englannissa ja meneillään olivat neljännet nuorten MM-kilpailut. Silloin Teemu istui 2T:n ohjaamossa ja Aku avusti, sekä Leino edusti vakuuttavasti kerholuokassa. Seuraavana talvena kun Suomeen anottiin onnistuneesti vuoden 2009 MM-kilpailut, aloitettiin myös Räyskälä 09-projekti. Tähän projektiin kutsuttiin nuoria ympäri Suomea ja tässä joukkueessa on siitä porukasta seuloutunut joukko nuoria lentäjiä.

Kokemusta porukalla on hyvin vaihtelevasti, Aku on lentänyt viimeisen parin kauden aikana 8 kilpailua ja osalle nämä ovat toiset kilpailut koko ilmailu-uran aikana. Yhtä kaikki porukalla on hyvä nuorekas meininki ja lentäminen on hauskaa.

Tänä vuonna kaikki, paitsi Leino ovat olleet jo kilpailemassa kotimaassa, Hene jo kahdestikin. Nikke ja Hene kävivät Vesis Openissa kisaamassa menestyksekkäästi. SM-kisoissa kerholuokassa lensivät Jussi, Altti ja Hene, sekä Aku vakioluokassa. Tuloksena porukalta oli yksi SM-kulta, yksi SM-pronssi ja Vesiksen kisoista hopeaa ja pronssia. Lisäksi suurin osa porukasta kävi keväällä harjoitusleirillä Piikajärvellä, jossa joukkuetta valmensi MM-hopeaakin saavuttanut Simo Kuusisto. Valmistautuminen on siis tehty huolella ja kaikki on valmiina kovaa koitosta varten.

 

powered by eMedia