Etusivu I Lajit I Purjelento I Maajoukkue I Vanhat kisat I MM-2008 Rieti I unofficial training

2.7. Epävirallisen harjoittelun viimeinen päivä

Organisaatio alkaa vähitellen saada kenttää kisakuntoon, mitä nyt asennukset on vähän kesken.

Jouko ehti käydä tänään jo teknisessä tarkastuksessa ja kone todettiin turhan painavaksi. Jokke käyttikin sitten päivän koneen keventämiseen mm. vesipusseja irrottelemalla.

Joukkue sai käyttöönsä paikalliselta päälennonopettajlta 2 kpl DG-500 Orioneja, joten avustajatkin pääsivät ilmaan tutustumaan maisemiin. Tämä oli hieno mahdollisuus, kun muistetaan kuinka tärkeitä avustajat joukkueessa ovat ja kuinka harvoin tällaisia tilaisuuksia voidaan tarjota. Valitettavasti näkyvyys vain oli hyvin heikko. Junnu lensi Jarin kanssa I2:lla ja Antti Juhanin kanssa I3:lla.

Antti Koskiniemi ja Juhani Peltola Terminillon rinteillä

Juha lensi hyvän lennon ja pääsi käymään kaempana etelässä.

Tänään joukkue täydentyi myös kahdella merkittävällä osalla: Joukkueen johtaja ja joukkuee sauna ovat saapuneet. Paikalliset voivat hieman ihmetellä saunatraditiotamme kun päivälämmöt huitelee 35-38 asteessa ja yölläkin on vielä kuumaa.

1.7. Kolmas harjoituspäivä

Keli saman tyyppistä, kuin aikaisempina päivinä. Laskuun tultiin ukkosen paukkuessa kentän eteläpuolella. Antin lennot näkyvät OnLineContestissa.

30.6. Toinen päivä

Tänään lennettiin enemmän kimpassa, lennetyt matkat olivat n. 250km luokkaa parhaimmillaan. Illalla Asko laskeutui Rietiin.

29.6. Ensimmäinen päivä

Joukkueen pääosa on saapunut Rietiin edellisenä päivänä. Junnu, Juha ja Antti kävivät lentämässä totuttelu lennon maisemien mieliin palauttamiseksi. Keli alkaa isommilla kivillä hyvin aikaisin mutta Rietissä myöhään iltapäivällä ja menee nopeasti ukkosiksi.

Asko ja Hakke ovat l'Aquilassa harjoittelemassa ja lentävät samoissa maisemissa muiden kanssa. 

Sivu päivitetty 2.7.2008/AK

powered by eMedia